En super uke på Bjorøy skule

Dette har vært en kjempegøy uke på Bjorøy skule. Vi har hatt finale i den årlige fotballturneringen. Elevrådet hadde som vanlig laget til en flott turnering der mange flinke fotballag og dommere deltok. Gucci gang og Icon gikk til finalen, og etter en spennende kamp var det til slutt Icon som gikk av med seieren. Premien var bowling og pizza. Resten av elevene hadde samlet seg på scenen og heiet og jublet.

Torsdag var det påskelunsj på skolen. 7.klasse dekket flott koldtbord på grendarommet, og laget til en stor hestesko med bord og stoler i gymsalen. Store og små koste seg med deilig mat. Stemningen var veldig god.

Etter lunsjen hjalp 6.klasse til med ryddig av gymsalen og det ble raskt klart til årets kamp mellom lærere og elever. Lærerlaget var «smakfullt» utkledd til stor jubel fra elevene som hadde samlet seg på scenen for å heie. Det ble en veldig spennende kamp, med flere fine mål og full innsats fra begge lagene. Etter ekstraomganger ble resultatet 4-4, noe ingen av lagene var fornøyde med.

I dag avslutter SFO denne flotte uken med påskelunsj for de som går der. Da er det klart for nok en hyggelig stund, og kanskje får de besøk av påskeharen….

 

Comments are closed.