God 17.mai!

 

Denne uken har vi hatt ekstra fokus på 17.mai her på skolen. I og med at dagen blir feiret litt annerledes i år ville vi gi elevene våre en liten smak av 17.feiring på skolen sammen med venner. Klasserommene er pyntet til randen av flagg, blomster, vimpler og masse annet. 7.klasse har laget skikkelig 17.mai-bløtekake i mat og helse hjemme (fjernundervisning). Takk til positive foreldre som går med på å fortsette med fjernundervisning i et fag som vi hadde slitt med å få til her å skolen. Klassene har også plukket boss i området rundt skolen og vi har prøvd å få det til å bli finest mulig her.

I dag har vi samlet oss på fotballbanen, vi har sunget nasjonalsanger, hatt klasserop, danset og gått i et lite 17.mai tog. Det har vært 17.mai leker i kohortene, og vi har kost oss med pølse og is.

Det har gått fint å ha 5.-7.klasse tilbake på skolen. Selv om ingenting er optimalt eller sånn vi skulle like å ha det, så går det greit for de fleste. Elevene er samarbeidsvillige og stort sett ivrige på å få ting til å fungere. Det er ikke alltid vi voksne har gode svar når det er ting som elevene ønsker svar på, det er ikke alt i smittevernforeskriftene som er like logisk. Men vi følger de så godt vi klarer, og kommer til å gjøre det fremover også.

Vi vil ønske dere alle en flott 17.maifeiring! Har dere mulighet så ta en tur forbi skolen en av dagene og la elevene vise dere all pynten de har laget i vinduene og på gjerdet ute. Det er et syn, de har vært kjempeflinke!

Hilsen Renathe, rektor

Comments are closed.