Julehilsen

Det nærmer seg juleferie og vi her på Bjorøy skule ønsker å sende dere en liten hilsen før julen ringes inn helt på ordentlig.

Det har vært et spesielt skoleår så langt. Mellomtrinnet har vært på Liljevatnet, og vi her på Bjorøy savner dem masse. De alle fleste elevene våre melder om at de trives og har det bra på Liljevatnet, men vi vet også at der er flere som synes det er litt strevsomt. Der har også vært utfordringer med bussreisen til og fra Liljevatnet. Forhåpentligvis ser vi en bedring på dette nå. Liljevatnet er en flott skole og alle de som jobber der har gjort sitt beste for å ta imot og integrere Bjorøyelevene så godt som mulig. Det er vi veldig takknemlige for! Vi ser frem til videre godt samarbeid med alle på Liljevatnet.

På Bjorøy er det trangt om plassen og vi gleder oss veldig til vi skal få ny skole. Uteplassen er snart «oppbrukt» og vi håper på en snørik vinter der vi kan ake og kose oss i bakkene rundt om skoleområdet.

På byggemøtene opplyser Åsane byggmesterforretning om at alt er i rute. De lover fremdeles at vi skal få flytte inn i nytt bygg i august. Etter jul starter de opp med trearbeidet. De skal også starte på uteområdet foran skolen/ved parkeringsplassen. Da blir det spennende hvordan uteområdet vårt blir seende ut. Vi samarbeider veldig godt med Åsane Byggmesterforretning , så vi satser på at vi finner gode løsninger fremover også.

Tusen takk for at dere alle er positive og forståelsesfulle i dette kaotiske året. Vi vil berømme dere alle, elever og foresatte, for at dere er så tilpasningsdyktige og vennlige. Også de som jobber her  og for oss på Liljevatnet skule fortjener en takk. De er tålmodige, kreative og lett og be. Det setter vi i skoleledelsen stor pris på.

Vi vil ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Skoen starter opp igjen etter ferien torsdag 3.1.19.

Hilsen Inger-Helen og Renathe

Comments are closed.