Overføring av Bjorøy-elever til Liljevatnet

Arbeidet med å overføre neste års mellomtrinn til Liljevatnet skule er i full gang. Mandag 14.mai skal vi møtes i Sotra arena for felles aktivitesdag. Dette blir det første møtet for alle elevene.

Representanter fra elevrådet vårt skal på møte på Liljevatnet den 8.5. Da skal de planlegge en del aktiviteter for neste skoleår.

Bjorøyelevene vil bli invitert på elevkveld på Liljevatnet skule før skoleslutt 2018. Dette er det Liljevatnet sitt FAU som har tatt initiativ til.

Det blir «åpent hus» på Liljevatnet skule mandag den 14.5 kl 1900. Da er rektor på Liljevatnet og Bjorøy til stede og elever og foreldre fra Bjorøy er hjertelig velkommen innom for å se seg rundt på skolen.

Før skoleslutt skal alle Bjorøyelevene på besøk på Liljevatnet. Dette blir i skoletiden, og alle elevene er da til stede. Det blir bestilt buss, så da får vi følt litt på hvordan bussingen blir også.

Neste år er det 4.klasse som blir faddere for 1.klasse på Bjorøy. Året etter er det 6.klasse sin tur. Fadderoppgaven er viktig for elevene, og det har bekymret årets 4.klasse at de ikke får være faddere neste år. På grunn av flyttingen blir det litt annerledes enn vårt vanlige faddersystem, men ingen skal frarøves denne oppgaven.

Ta gjerne kontakt dersom der er spørsmål.

Hilsen Rektor

 

 

Comments are closed.