Påskehilsen 2019

Det nærmer seg påske og tid for en liten oppdatering til dere alle. I dag har vi hatt en nydelig dag på Bjorøy skule. 1.-4.klasse og 7.klasse har deltatt i Team Rynkeby sin innsamling til kreftsaken. Elevene skaffet seg sponsorer hjemme og løp deretter runde på runde på fotballbanen for å tjene inn penger. For hver runde elevene løp kom det inn mer penger. Vi voksne på skolen er veldig imponert over innsatsen til elevene. Alle gjorde sitt aller beste og de løp og løp så lenge de kunne. Tipper det er mange foreldre og andre som blir overrasket når de får høre rundeantallet i dag. Etter løpet spanderte Team Rynkeby sjokomelk og kjeks. Vi spiste alle ute i solen og koste oss veldig sammen. Det går an å vipse i fire uker, etter det vil vi få oversikt over hva skolen har samlet inn. Det blir spennende!

Torsdag hadde vi påskelunsj her på Bjorøy, elevene på Liljevatnet hadde påskefrokost fredag. Det er alltid koselig å samles rundt bordet og det var god stemning. I år som tidligere er det fasinerende å se hvor god apetitt elevene har når de får servert maten på denne måten. Det er også morsom å se alle de fantastiske sammensetningene av ulike påleggstyper det går an å få på en skive. Alt mulig blir prøvd ut. Tusen takk til dere foreldre for pålegget dere sendt med elevene slik at dette ble mulig for oss å gjennomføre.

Torsdag feiret vi også kranselag for nybygget vårt. Da var det samlet 50 mann og noen få damer til rundstykker og kake i øverste etasje i nybygget. Både ordføreren, prosjektleder og skolesjefen var med oss. Det er kjekt å få gjøre stas på alle de som jobber hardt hver dag for at vi skal få en ny og flott skole! Endelig fikk vi også komme inn i nybygget og se hvordan det blir. Vi er veldig fornøyde med det vi så. Det blir så bra! Rommene er store og fine og utsikten er fenomenal. Vi har fått noen spørsmål på om skolen skal være gul, og det skal den. Alternativet var brunt (slik som eksisterende bygg) og det synes vi ble for tungt og trist. Nå skal den ligge og lyse som en sol på toppen av Bjorøy. Klasseromsdelen skal være ferdig til 12.8, administrasjonsdelen (eksisterende klasserom oppe) skal være ferdig 1.11.19. Også uteområdet begynner å ta form oppe bak skolen. Her har vi fått amfi, og fine trapper. Der kommer også lekeapparat, klatrevegg og annet kjekt. Vi gleder oss!

På Liljevatnet nærmer det seg avslutning og nedleggelse. Det er tøft for både elever og tilsette og vi må prøve å ta litt hensyn til det. Vi har prøvd å snakke litt med våre elever om dette, men det er ikke så lett å forstå. Fremover nå kommer det til å bli en det ulike aktiviteter og annet som ikke er like for Bjorøy- og Liljevatnet-elever. Vi skal prøve å finne gode løsninger på det, men det kan være at ting noen ganger vil oppleves urettferdig. Slik er det dessverre, vi får trøste oss med at neste år er vi alle samlet på ny og fin skole og at det egentlig er det vi som er de heldige.

Til slutt vil vi få ønske alle sammen en riktig god påske og igjen takke alle hjemmene for godt samarbeid og for tålmodighet i et trangt og annerledes år. Jeg vil også takke ekstra til alle de voksne som jobber for Bjorøy skule. De gjør en kjempejobb og gjør alle sitt ytterste for at elevene våre skal ha det bra. Og selvfølgelig alle våre kjære elever, som jo er grunnen til at vi alle er her.

Hilsen Rektor

Comments are closed.