Sommerferie!

Da har vi sagt god sommer til alle elvene våre, og sommerfølelsen begynner å krype inn 🙂 Vi startet dagen i dag i gymsalen med fellessamling med sang og dans. Etter det fikk elevene hot dog (tusen takk til 17.mai komiteen for det), og de koste seg i klasserommene. Til slutt samlet alle seg i klasserommene til 1. og 2.klasse før vi sa god sommer til hverandre.

Avslutningen på mandag gikk veldig fint, all øvingen elevene hadde lagt ned i den gav virkelig betaling. Takk til alle som kom for å se på og tusen takk for nydelige blomsterbuketter til alle de voksne på skolen. De ble virkelig satt stor pris på!

Onsdag hadde 1.-4. klasse en fantastisk tur til Joasen. De var heldige med været og fikk oppleve masse. Stemningen var god og både voksne og barn koste seg.

Elevene har gjort en kjempejobb med å rydde både på Bjorøy skule og på Liljevatnet. Det er utrolig kjekt å få oppleve så hjelpsomme og handlekraftige barn og unge. Tusen takk til de alle.

Tirsdag var det stor avslutningsfest for 7.klasse. Det er trist å si farvel til en så flott gjeng, men vi føler oss helt trygge på at de blir godt mottatt på ungdomsskolen. Vi ønsker de alle masse lykke til!

Takk for godt samarbeid til alle elver, foreldre og andre.

God sommer!

 

Hilsen Rektor

Comments are closed.