Statusrapport ny skole

Skoleåret går mot slutten og vi har et travelt og veldig spesielt år bak oss. Året har gått fort, noen ting har gått fint, andre over all forventning og noen ting har ikke gått så fint som vi hadde trodd. Det skal uansett bli fantastisk å få alle elevene under samme tak igjen til høsten.

Klasseromsbygget på den nye skolen skal overleveres til oss mandag 5. august. Alt skal være i rute, så vi er fremdeles optimistiske. Det er ingen av de ansatte her på skolen som har fått gå inn i bygget ennå. Vi hadde håpet at ansatte og elever skulle få komme inn for å ta en titt, men dette ser ut til å bli vanskelig. De holder nå på å male og å legge gulvbelegg i bygget, og da vil de ikke ha folk inn. Så vi får bare smøre oss med tålmodighet og vente til august.

Jeg er den eneste som har fått snike meg inn en liten tur. Jeg fikk se litt hvordan det blir i den øverste etasjen. Det ser virkelig flott ut! Rommene er store og lyse, det er et grupperom som hører til hver klasserom og både toalett og ganger ser veldig fine ut! Det er brukt en del farger, så der er ikke bare hvitt og kaldt. Både grønt, turkis, rosa og lys og mørk grå var å se på veggene. Fargepaletten skal være hentet fra naturen på Bjorøy, hav, fjell, lyng osv. Men alt i en smakfull og litt dus stil. Det blir nok kjempefint! Jeg gleder meg virkelig til alle skal få se og ikke minst til å ta det i bruk. Det var arbeidsfolk over alt i bygget;malere, elektrikere, tømrere, murere osv. Det var nesten ikke mulig å bevege seg rundt der inne 🙂

Denne uken stenger de litt av parkeringsplassen utenfor skolen. Da skal de begynne å arbeide på området foran eksisterende skole. Det vil si at enda mer av uteplassen vår forsvinner. Det blir fremdeles inngang til 1.kl, 2.kl og SFO der de har vært før, det blir laget til en gangvei som vi kan bruke. Bakken og  plassen oppe skal asfalteres, men det skal ikke skje før elevene har gått på ferie.

Vi håper vi ser dere alle på sommeravslutning i gymsalen mandag 17.6. Der har vi en fin stund sammen før ferien.

Hilsen Rektor

Comments are closed.